

## Agenda

Sydney Water Parramatta OfficeVenue:Level 5, 2 Parramatta Square, Parramatta NSW

Date and time:

24 February 2025 9:00am – 2:45pm

Meeting title:	Customer and Commu	nity Reference Group	
Attendees Independent Chair:	Abigail Goldberg		
<b>CCRG Members:</b> Anna Bacik – Community Representative Narelle Brown – Community Representative Joy Horton – Community Representative Mary Karras – Ethnic Communities Council NSW Bruce McClelland – Business Western Sydney Stephen McMahon – Urban Development Institute of Australia Donna Rogers – Community Industry Group (Illawarra) Graham Turner – Council on the Ageing Ross Williams – Local Government NSW		Sydney Water:Stuart Wallace – General Manager, Customer & Stakeholder Engagement Josh Isben – Head of Customer & Strategic Insights Izzy Kerr – Customer Research Manager Rachelle Legrand – Head of Strategy & Enterprise Plan Daniel Peacock – Head of Customer Contact Arli Miller – Head of Government, Stakeholder & Community Engagement (part) Sharon Bowyer – Senior Customer Governance SpecialistGuest: Lucy Cole Edelstein – Director, Kadima	
Apologies/absent:	Roch Cheroux – Managing Director Leigh Martin – Total Environment Centre Douglas McCloskey – Justice and Equity Centre (formerly Public Interest Advocacy Centre) Mario Ferreira Compart – Community Representative		
Meeting purpose:	Bi-monthly meeting according to CCRG Charter The CCRG works with Sydney Water at a strategic level to achieve the highest possible levels of customer focus within our practices. It supports Sydney Water to ensure that our business decisions, as set out in our strategy, enterprise plan and regulatory submissions, are in the best interests of all Sydney Water customers and the community and are shaped by them.		
Desired outcome:	Discussion and feedback fro	om CCRG Members	

## Agenda items

ltem	Торіс	Responsible		le		
Pre meet	Venue reception sign-in Coffee/Tea on arrival	All	8:30am onwards	30min		
1	Welcome and Acknowledgement of Country	Abigail Goldberg/ Stuart Wallace	9:00- 9.03am	3min		
2	Introductions and apologies	Abigail Goldberg	9.03- 9:05am	2min		
3	Housekeeping	Abigail Goldberg/ Sharon Bowyer	9:05- 9:06am	1min		
4	Minutes of previous meeting and review of actions / issues log Declaration of interests	Abigail Goldberg	9:06- 9:10am	4min		



	Sydney Water and CCRG member updates			
5	CCRG Member and Independent Chair update	CCRG Members	9:10- 9:18am	8min
6	General Manager update	Stuart Wallace	9:18- 9:25am	7min
	Price Proposal			
7	2025-2030 Price Proposal update: Public submissions to Price Proposal. Verbal update only	Stuart Wallace	9:25- 9:35am	10min
8	Paper for discussion: Building on Sydney Water's payment assistance program	Daniel Peacock	9:35- 9:55am	20min
	Governance			
9	Paper for discussion: CCRG Charter - Annual Review	Josh Isben	9:55- 10:00am	5min
	Customer and community engagement			
10	Paper for discussion: Strategic customer engagement update	Josh Isben and Izzy Kerr	10:00- 10:15am	15min
	Morning Tea		10.15- 10:30am	15min
11	Best practice customer engagement - Information and training session	Josh Isben / Lucy Cole-Edelstein	10:30- 12:25am	1hr 55min <sub>(incl</sub> breaks)
	Lunch		12:25- 12:45pm	20min
	Best practice customer engagement - Information and training session - continued	Lucy Cole- Edelstein	12:45- 2:30pm	1hr 45min <sub>(incl</sub> breaks)
12	Final comments / wrap up	Abigail Goldberg	2:30- 2:40pm	10min
	Close			
13	Thanks, look-ahead to April meeting contents, meeting close	Abigail Goldberg	2:40- 2:45pm	5min

## 2025 CCRG Meeting dates/times (Draft - subject to change)

Monday 7 April 2025 9am - 2pm*	
Monday 2 June 2025 9am - 2pm*	
Monday 4 August 2025 9am - 2pm*	
Monday 29 September 2025 9am - 2pm*	
Monday 10 November 2025 9am - 2pm*	

\*Length of CCRG meetings to be confirmed.



Meeting papers follow.