

Agenda

	Water Resource Recovery I mans Road, Malabar NSW 2		11 November 2024 9:30am – 2:00pm	
Meeting title:	Customer and Commu	unity Reference Group		
ndependent Chair:	Abigail Goldberg			
Attendees:				
Attendees: CCRG Members Mario Ferreira Compart – Community Representative Mary Karras – Ethnic Communities Council NSW Leigh Martin – Total Environment Centre Bruce McClelland – Business Western Sydney Douglas McCloskey – Justice and Equity Centre (formerly Public Interest Advocacy Centre) Stephen McMahon – Urban Development Institute of Australia Donna Rogers – Community Industry Group (Illawarra) Graham Turner – Council on the Ageing Guest Patrick Nolan – Integration Manager - Jemena		Sydney WaterRoch Cheroux – Managing Director (part)Stuart Wallace – General Manager, Customer &Stakeholder Engagement (part)Dean Page – Executive General Manager, FinanceCommercial & Digital (part)Josh Isben – Head of Customer & Strategic InsightsIzzy Kerr – Customer Research ManagerRachelle Legrand – Head of Strategy & Enterprise PlarSharon Bowyer – Senior Customer GovernanceSpecialistArli Miller – Head of Government, Stakeholder &Community EngagementTroy Longworth – Community Engagement AdvisorNic Cheetham – Manager Community Engagement -Regional ProgramFiona Copeman – Production Manager Malabar		
Apologies/absent:	Narelle Brown – Communi Anna Bacik – Community F Ross Williams – Local Gov	Representative		
Meeting purpose:	Bi-monthly meeting according to CCRG Charter The CCRG works with Sydney Water at a strategic level to achieve the highest possible levels of customer focus within our practices. It supports Sydney Water to ensure that our business decisions, as set out in our strategy, enterprise plan and regulatory submissions, are in the best interests of all Sydney Water customers and the community and are shaped by them.			
Desired outcome:		· · · · ·		

Agenda items							
ltem	Торіс	Responsible	Time				
Pre meet	Venue reception sign-in Coffee/Tea on arrival	All	9:00am onwards	30min			
1	Welcome and safety induction	Abigail Goldberg Fiona Copeman	9:30- 9:33am	3min			
2	Site WalkAcknowledgement of countryMalabar fence renewal project	Fiona Copeman Troy Longworth	9:33- 9:53am	20min			
	Sydney Water update						
3	Managing Director update	Roch Cheroux	9:53- 10:03am	10min			



4	General Manager update	Stuart Wallace	10:03- 10:13am	10min
	Governance			
5	Minutes of previous meeting and review of actions / issues log	Abigail Goldberg	10:13- 10:15am	2min
	Declaration of interests			
6	CCRG Member update	CCRG Members	10:15- 10:20am	5min
	Malabar Water Resource Recovery Facility - briefing			
7	Sydney Water presentationOverview of the facilityBiomethane (Gas to Grid)	Fiona Copeman Patrick Nolan	10:20- 11:00am	40min
	Morning tea		11:00- 11:10am	10min
	Customer and community engagement			
8	Sydney Water presentation Community engagement	Josh Isben / Arli Miller Nic Cheetham	11:10- 11:40am	30min
9	Sydney Water presentation Planning for future customer engagement	Josh Isben Izzy Kerr	11:40- 12:15pm	35min
	Year in review and look ahead to 2025			
10	Achievements for the year	Abigail Goldberg Donna Rogers All	12:15- 12:25pm	10min
11	CCRG 2025 draft forward plan	Josh Isben	12:25- 12:35pm	10min
	Close of meeting prior to lunch and site tour		12:35pm	
	Lunch		12:35- 1:00pm	25min
	Malabar Water Resource Recovery Plant – site tour			
Tour	Site walk	Fiona Copeman Patrick Nolan	1:00- 2:00pm	1hour