

Agenda

Venue:

Sydney Water Office Parramatta

Date and time:

3 April 2023 9:00am – 2:00pm

| | Customer and Community Reference Group |
|--------------------|--|
| Independent Chair: | Abigail Goldberg |
| Attendees: | Customer and Community Reference Group Members Anna Bacik – Community Industry Group (Illawarra) Narelle Brown – Community Representative Steven Collins – Community Representative Inaara Jindani – Community Representative Mary Karras – Ethnic Communities Council NSW Leigh Martin – Total Environment Centre Bruce McClelland – Business Western Sydney Douglas McCloskey – Public Interest Advocacy Centre Stephen McMahon – Urban Development Institute of Australia Graham Turner – Council of the Ageing Ross Williams – Local Government NSW |
| | Sydney Water Roch Cheroux – Managing Director Stuart Wallace – General Manager, Customer & Stakeholder Engagement Josh Isben – Head of Customer & Strategic Insights Flavio Romano – Head of the 2024 IPART Price Proposal Izzy Kerr – Customer Research Manager Ben Newton – Manager Community Education and Corporate Social Responsibility Kate Miles – Head of Systems & Asset Plan Paul De Sa – Strategic Planning Manager Paul Higham – Head of Strategy & Enterprise Plan Sharon Bowyer – Senior Customer Governance Specialist |
| | Observers Grant King (Board Chair) Cameron Robertson (Board Director, Chair of the Economic Regulation Committee) |
| Apologies/absent: | |
| Meeting purpose: | Bi-monthly meeting according to CCRG Charter The CCRG works with Sydney Water at a strategic level to achieve the highest possible levels of customer focus within our practices. It supports Sydney Water to ensure that our business decisions, as set out in our |
| | strategy, enterprise plan and regulatory submissions, are in the best interests of all Sydney Water customers and the community and are shaped by them. |

| Ag | Agenda items: | | | | | | |
|-------------|--|------------------|-----------------|-------|--|--|--|
| ltem | Торіс | Responsible | sible Time | | | | |
| Pre meet | Parramatta reception sign-in | All | 8:30- 9:00am | 30min | | | |
| 1 | Welcome and Acknowledgement of Country | Abigail Goldberg | 9:00- 9:05am | 5min | | | |



| 2 | Introductions and apologies | Abigail Goldberg | 9:05- 9:20am | 15min |
|----|---|---|-------------------|-------|
| 3 | Ground rules | Abigail Goldberg | 9:20- 9:25am | 5min |
| 4 | Minutes of previous meeting and review of actions / issues log | Abigail Goldberg | 9:25- 9:35am | 10min |
| 5 | Declaration of interests | Abigail Goldberg | 9:35- 9:40am | 5min |
| | Sydney Water update | | | |
| 6 | Managing Director and General Manager update | Roch Cheroux Stuart Wallace | 9:40- 10:00am | 20min |
| | Stand-up break | | 10:00- 10:05am | 5min |
| | Customer engagement | | | |
| 7 | Paper for noting: Community engagement (education) content for new arrivals to Australia | Ben Newton | 10:05- 10:15am | 10min |
| 8 | Paper for noting: Customer engagement framework subgroup meeting | Inaara Jindani Josh Isben Izzy Kerr | 10:15- 10:20am | 5min |
| 9 | Paper for discussion: Customer engagement update | Josh Isben Izzy Kerr | 10:20- 10:45am | 25min |
| | Morning tea | | 10:45- 11:00am | 15min |
| | Strategic planning | | | |
| 10 | Paper for noting: Long Term Capital and Operational Plan (LTCOP) drivers update | Paul De Sa | 11:00- 11:10am | 10min |
| 11 | Paper for discussion: Aligning Long Term Capital and Operational Plan (LTCOP) with customer preferences | Kate Miles | 11:10- 11:40am | 30min |
| | Stand-up break | | 11:40- 11:45am | 5min |



| 12 | 'Virtual Tour': Purified Recycled Water Update | Ben Newton | 11:45- 12:00pm | 15min |
|----|--|------------------|-------------------|-------|
| | Lunch | | 12:00- 12:45pm | 45min |
| | Price proposal | | | |
| 13 | Paper for discussion: Price proposal update | Flavio Romano | 12:45- 1:30pm | 45min |
| | General business | | | |
| 14 | Pulse Check | Josh Isben | 1:30- 1:35pm | 5min |
| 15 | Other business - Q&A general session - Upcoming events | All | 1:35- 1:50pm | 15min |
| 16 | Next meeting and forward plan | Abigail Goldberg | 1:50- 1:55pm | 5min |
| | Meeting close | Abigail Goldberg | 2:00pm | |

2023 CCRG Meeting dates/times (subject to change)

| Monday 5 June 2023 9am-2pm* - Location TBA |
|---|
| Monday 7 August 2023 9am-2pm* - Purified Recycled Water demonstration plant site tour - TBA |
| Monday 9 October 2023 9am-2pm* |
| Monday 27 November 2023 9am-2pm* |

*Length of CCRG meetings to be determined.